Terug naar de nieuwsbrief.

Beste relatie,

Wat is het toch een drukke periode zo vlak voor de vakantie! Alsof je je eerst over de kop moet werken om te kunnen relaxen. De komende weken hebben we nog een boel zaken te doen in een korte periode. Net zoals waarschijnlijk bij u zijn er veel zaken die afgerond moeten worden voor de vakantie. Het lijkt wel eens alsof er na de vakantie volledig opnieuw gestart moet worden. En in ons geval is dat ook wel een beetje zo.

We gaan naar een ander kantoor – aan de Kielerbocht in Groningen, zie onderaan in deze nieuwsbrief – en verheugen ons op de grote ruimte en de nieuwe energie die dit zal gaan geven. Maar gelukkig blijft er ook veel vertrouwd. Zo kunnen we ook na de vakantie weer bouwen op Leoni, onze administratieve kracht die we in de nieuwsbrief aan u voorstellen. Ook gaan we weer verder met project Vleugel F in de Biotoop. Wat zijn Bas en ik blij dat het kickboksen hierin zo’n grote rol heeft gekregen!

We blijven ook na de vakantie het jobcoachbedrijf dat graag wil investeren in mogelijkheden en projecten om op die manier mensen en bedrijven verder te helpen. En ook voor Stichting Goed Werk!, waar door Abiant weer een hele nieuwe dynamiek is ontstaan, zien we prachtige mogelijkheden.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief en hopen dat het in deze drukke periode even wat rust geeft.

Plezierige weken en graag zien we u bij de nieuwe start na de vakantie, waar misschien niet eens zo heel veel zal veranderen…

Terug naar de nieuwsbrief.