Beste relatie,

Het einde van het jaar is in zicht, hét moment bij uitstek om terug te kijken en de balans op te maken. 2017 is voor ons een prachtig en zeer turbulent jaar geweest.

Zo was het het jaar waarin we veel Werkfit- en Naar werk-trajecten hebben mogen uitvoeren voor het UWV. Het blijkt dat we hierin iets extra’s te bieden hebben, gezien de grote aantallen aanmeldingen en de vele positieve uitstroom naar werk en werkervaringsplekken. Verder hadden we voor het eerst de verantwoording van onze jobcoaching in beeld. Met een gemiddelde van 8,0 van de werkgevers en een 8,2 van de werknemers waren we zeer tevreden!

Verder was dit het jaar waarin de samenwerking met Abiant is ontstaan (zoals eerder gemeld op deze plek). De samenwerking verloopt dusdanig goed, zowel binnen Stichting Goed Werk! als voor reguliere vacatures, dat we samen nog meer willen optrekken. Een van de uitkomsten hiervan is hieronder weergegeven.

Verder werken we al veel samen met gemeentes en willen we hier nog meer op inzetten. Zo werken we voor gemeente Smallingerland (daarover hier meer) en is het ons doel voor komend jaar om nog meer de samenwerking te zoeken. Er liggen op vele gebieden grote kansen op werk (bijvoorbeeld in de bouw, productie e.d.) en ook hier willen we stappen maken om de doelgroepen vanuit de gemeentes nog beter te begeleiden en ze de kansen te geven die er liggen.

We zijn klaar voor 2018 en zien voor het komende jaar veel kansen! Daarnaast kijken we zeer tevreden terug op een turbulent 2017 en danken u voor de samenwerking en het vertrouwen dat wij ontvangen. Er liggen voor het komende jaar veel kansen om nog meer mensen een zinvolle dagbesteding te bieden en onder dat motto gaan we verder waar we gebleven zijn.

We wensen u prettige dagen en een gelukkig 2018!

Hartelijke groet,

Eric en Bastiaan