Ik ben Marieke van Osch, 22 jaar oud en stagiair bij Fa-Brik. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Human Resource Management op de Hanzehogeschool.

Ik ben erg maatschappelijk betrokken en vind het belangrijk om te weten wat er in de wereld speelt. Vorig jaar heb ik om die reden vrijwilligerswerk gedaan bij de vluchtelingenopvang op het Griekse eiland Kos. De komende vijf maanden loop ik stage bij Fa-Brik. Inmiddels heb ik al aardig wat dagen meegelopen met Bastiaan en Eric. We zijn veel onderweg, bijvoorbeeld naar jobcoach- en acquisitiegesprekken. Het onderweg zijn en bij werknemers langsgaan op de werkplek vind ik het leukste om te doen.

Veel nieuwe ervaringen, leuke gesprekken, veel regelen – en dat in de goede sfeer van het kleine team van Fa-Brik. Ik heb het idee dat dit werk wel bij me past. Ik krijg er energie van!”