Gemeente

Fa-Brik werkt voor een groot aantal gemeentes. We voeren naast trajecten richting werk ook andere begeleidingstrajecten uit.

Aanpak

Fa-Brik werkt vanuit de overtuiging dat iedereen een volwaardige dagbesteding verdient. Om dit te bereiken slaat Fa-Brik de brug tussen bedrijven, relevante partijen en werkzoekenden. Fa-Brik wil het loket zijn voor duurzame oplossingen in arbeidsmarktvraagstukken. We bieden expertise, advies en ondersteuning op de volgende vlakken: levensstijl, duurzame inzetbaarheid, garantiebanen, arbeidspools, jobcoaching, werkfit, naar werk en modulair. We hebben veel ervaring met klanten die in aanraking zijn geweest met justitie. Ook veel ervaring met vrouwelijke klanten die vanwege psychische of lichamelijke beperkingen ruimte nodig hebben om de juiste stappen te maken. Ook kandidaten met een praktijkschool of leerachterstand achtergrond worden bij ons aangemeld vanwege onze jarenlange ervaring met deze doelgroep.

Werkwijze
  • We zijn een klein, flexibel en snel handelend bedrijf met veel ervaring op verschillende gebieden (schuldsanering, maatschappelijke integratie gedetineerden, opleiding en jobcoaching). We hebben veel kennis van de arbeidsmarkt met veel contacten binnen verschillende sectoren. We hebben hands on mentaliteit en zijn zeer gericht op de arbeidsmarkt. In de afgelopen vijf jaar zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare jobcoachorganisatie. We zijn in de sectoren overheid, techniek, bouw en vervoer zeer ingevoerd.