UWV

Fa-Brik voert voor UWV modulair, werkfit en naar werk uit met alle doelgroepen. Daarnaast is Fa-Brik erkend als jobcoachorganisatie door het UWV.

Raamovereenkomst UWV

Fa-Brik heeft een raamovereenkomst  UWV voor het ‘Inkoopkader 2016-2020 Re-integratiediensten’.

Werkfit arbeidsre-integratietrajecten

Fa-Brik voert voor UWV de dienst ‘Werkfit maken’ uit. Deze dienstverlening is voor mensen die het werk nog niet kunnen hervatten. Het helpt hen om geschikt te worden voor het werk of voor het volgen van een opleiding.

Jobcoaching

Fa-Brik is een door UWV Erkende Jobcoachorganisatie. Wij leveren onze jobcoachdiensten conform de Beleidsregel Protocol Jobcoach UWV 2019. De kwaliteit van onze jobcoaching wordt doorlopend gemeten bij werknemers en werkgevers. Zij waarderen onze dienstverlening de afgelopen jaren met dikke achten.

Modulaire re-integratiediensten
  • Participatie-interventie voor mensen voor wie ‘Werkfit maken’ (nog) niet passend is;
  • Bevorderen maatschappelijke deelname voor de ondersteuning aan mensen voor wie ‘Werkfit maken’ (nog) niet passend is;
  • Praktijkassessment voor mensen voor wie het moeilijk in te schatten is wat de mogelijkheden zijn om te werken;
  • Begeleiding bij scholing voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij het volgen van een opleiding. Scholing is voor hen noodzakelijk om weer aan het werk te kunnen.

Naar werk arbeidsre-integratietrajecten

Fa-Brik voert voor UWV de dienst ‘Naar werk’ uit. Het doel van deze dienst is om de persoon die het werk kan hervatten, naar een betaalde baan te begeleiden. En te helpen om aan het werk te blijven (jobcoaching) of een eigen bedrijf te starten.